Arrangementen

Wilt u gebruik maken van één van onze arrangementen? Hieronder een greep uit de mogelijkheden. De genoemde prijzen (niet zichtbaar op de mobiele site) zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.

Past ons aanbod niet binnen uw wensen? Op aanvraag kunnen we een speciaal op maat gemaakt arrangement voor u in elkaar zetten. Neem contact met ons op en dan kijken we vrijblijvend naar de mogelijkheden. We passen graag ons aanbod aan jullie wensen aan. Ons doel is jullie een onvergetelijke dag te bezorgen en wij zullen er alles aan doen om dat mogelijk te maken!

Teamopoly & BLUF.Nijmegen

BLUF.Nijmegen is gevestigd op een prachtlocatie in het centrum van de stad. Het karaktervolle jaren ’20 pand aan de van Welderenstraat, is omgetoverd tot een lunchcafé waar u heerlijk kunt genieten van lunchgerechten, geserveerd door bijzondere medewerkers. Zij staan te popelen om u te verwelkomen. 

Hier kunnen we u ontvangen met een drankje en lekkernijen, maar we kunnen ook een luxe lunch voor u samenstellen of een diner in buffetvorm. 

Prijzen zijn in overleg on onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

Teamopoly & De Gelagkamer

Gezellig dineren op een prachtige locatie in Nijmegen. Geniet van het uitzicht op de Waal. De menukaart heeft voor ieder wat wils. Afhankelijk van het seizoen wordt er een menukaart voor u samengesteld. Voor meer informatie kunt u de menukaart opvragen.

Prijzen zijn in overleg en onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

Teamopoly & Café de Kroeg

Café de Kroeg is een gezellige Nijmeegse kroeg met terras in een gezellig straatje richting de Waalkade. Hier kunnen we ook een diner verzorgen. 

Prijzen zijn in overleg en onder voorbehoud van beschikbaarheid.