Doelgroepen

Teamopoly is geschikt als groepsactiviteit voor verschillende doelgroepen, maar ook leeftijden. Ben je opzoek naar een activiteit in Nijmegen voor je familiedag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, studentengroep of vriendenuitje? Lees hieronder waarom Teamopoly geschikt is!

IMG-20170910-WA0003.jpg

Familiedag: Teamopoly Nijmegen leent zicht uitstekend als groepsactiviteit voor familiedagen omdat het alle facetten bezit voor een gezellige dag! Het spel is geschikt voor jong en oud. Als er mensen slecht te been zijn, is er een mogelijkheid om aan te schuiven bij de makelaars. Wij passen wel op oma!

Vrijgezellenfeest: Teamopoly Nijmegen kan ook gespeeld worden als groepsactiviteit voor vrijgezellenfeesten. Het kan immers al gespeeld worden door groepen vanaf 12 personen. We zorgen voor een leuke kroeg waar na afloop geborreld kan worden, wij doen er alles aan zodat deze dag de op één na mooiste van je leven wordt.

WhatsApp Image 2017-11-18 at 15.35.32.jp
IMG_6584a.JPG

Bedrijfsuitje: Teamopoly Nijmegen is een gezellige en competitieve activiteit voor groepen waarbij samenwerken en communiceren de weg is naar succes. Wie is de geboren leider van jouw afdeling? Je leert je collega’s op een andere manier kennen. Over dit bedrijfsuitje zal nog lang worden nagepraat op de werkvloer! Gunnen jullie het verliezende team een revanche voor volgend jaar?

Studentengroepen: Teamopoly Nijmegen leert je het centrum van Nijmegen goed kennen aan de hand van een kaart. We laten je de belangrijkste (studenten)plekken van Nijmegen verkennen. Zoals kroegen, casino’s, winkels en plekken waar je alleen heen mag als je 18+ bent. Allemaal handige oriëntatiepunten voor tijdens en na het nachtleven. Tegelijkertijd is dit een échte teambuilding activiteit waarmee je je medestudenten direct goed leert kennen!

IMG-20170820-WA0031.jpg
IMG_6642a.JPG

Vriendengroepen: Teamopoly Nijmegen is ook voor vriendengroepen een erg geschikte groepsactiviteit! Lekker een keer wat anders doen. Wie is in jullie vriendengroep de strateeg? Je leert de stad Nijmegen en elkaar nog beter kennen omdat je goed moet samenwerken en erachter gaat komen op wie je kunt bouwen. Welke vriendschap is nog niet op de proef gesteld door dit 'gezellige' spel?!