2017-09-10-PHOTO-00000477.jpg

Over Teamopoly


 

Wie is er niet groot mee geworden? “Zeven gooien voor vrij parkeren.” “Extra huizen bouwen, of nog een rondje wachten?” “Alsjeblieft niet aangeslagen worden voor straatgeld.” “Oh nee, nog één keer op de Kalverstraat en ik ben failliet.” 

Dat kan nu ook als groepsactiviteit in het centrum van Nijmegen; een levensechte variant van het beroemde bordspel!

 

Je koopt in een team panden in het centrum van Nijmegen, net zoals in het bordspel. Je gaat met je team op pad om als eerste de mooiste, duurste gebouwen van Nijmegen te bemachtigen. Ben je als eerste, dan is het pand van jou. Is het al gekocht door een ander team? Dan betaal je huur! Is je geld op? Dan kom je langs start voor extra geld. Met kanskaarten kun je spelvoordeel krijgen.

Dit spel leent zich uitstekend voor team-building activiteiten voor grote en kleine groepen. Teamopoly Nijmegen garandeert je een gezellige, competitieve en actieve manier om de stad Nijmegen en je teamgenoten (nog) beter te leren kennen. Ideaal voor bedrijfsuitjes, familiedagen, teamuitjes, vriendengroepen en vrijgezellenfeestjes. Het is een groepsactiviteit in Nijmegen voor alle doelgroepen, voor jong en oud! Lukt het jou en je team om je collega’s, vrienden, medestudenten of familieleden te slim af te zijn?

Bekijk hier voor welke doelgroepen deze activiteit geschikt is. 

Het spel

Met je team loop (of ren) je door het centrum van Nijmegen om met jouw geld panden te kopen. Heb je de meest waardevolle panden bemachtigd of een succesvolle combinatie? Dan krijg je extra punten en heb je een grote kans om te winnen. Koop slim en snel om de andere teams voor te zijn!

Je verdient geld door huur te ontvangen of door een kanskaarten te bemachtigen die in jullie voordeel zijn. Is je geld op? Dan snel terug naar de startlocatie voor extra geld. Maar tijd is geld, dus kies je route zorgvuldig!

 

Maar pas op voor andere teams, als zij jou als eerste spotten, dan kost je dat een miljoen euro!

 

Meer info? Neem contact met ons op!

IMG_6584a.JPG