Over ons

Teamopoly Nijmegen is ooit bedacht als activiteit voor het Nijmeegse studentenleven. Dit is dan ook de plek waar de vriendschap tussen ons is geboren en waar dit spel zijn oorsprong heeft gevonden. Aan activiteiten voor grote groepen mensen hangt een prijskaartje, en voor studenten is dat al gauw een slok op een borrel. En zoals de meeste ondernemers een plan smeedde, begon ook dit plan met een gele rakker in de kroeg. ''Weet je wat? We bedenken zelf onze activiteit!'' Na alle spelregels nauwkeurig te hebben afgewogen is Teamopoly in Nijmegen voor het eerst georganiseerd in 2012 voor een klein dispuut. 

Alle positieve reacties over het competitieve spelelement en het persoonlijke karakter van het spel hebben ons overtuigd van het succes. Dit heeft ons doen besluiten om het een stap verder te brengen en aan te bieden aan iedereen die opzoek is naar een écht Nijmeegs uitje. Geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, familiedagen, vriendengroepen en vrijgezellenfeestjes!

Foto 10-09-17 13 48 19.jpg

Inmiddels hebben we het studentenleven al een paar jaartjes achter ons gelaten en deze activiteit verder geprofessionaliseerd. Wij kunnen niet wachten om jullie een onvergetelijke dag in Nijmegen te bezorgen. Aan ons enthousiasme zal het niet liggen!

Hopelijk tot snel!

Simon & Joris